top of page

Translating the Law Group

Public·37 members
Jeffrey Stokes
Jeffrey Stokes

((Streamen>))PSV vs Dortmund Live-uitzending Gratis 20 februari 2024 Bekijk vandaag nog


Borussia Dortmund vs PSV Eindhoven livestream: hoe je de Champions League-wedstrijd online kunt bekijken. PSV is er helemaal klaar voor om Borussia Dortmund dinsdag te verwelkomen in het Philips Stadion voor de heenwedstrijd in de Champions League.



De Eredivisie-leiders eindigden als tweede achter Arsenal in Groep B na een doelpuntloos gelijkspel tegen de Gunners in de laatste groepswedstrijd, terwijl het Duitse team bovenaan Groep F stond, ondanks dat PSG een doelpuntloos gelijkspel had gespeeld.


Borussia Dortmund vs PSV Eindhoven livestream, datum, tijd, kanalen


De livestream Borussia Dortmund – PSV Eindhoven vindt plaats op dinsdag 20 februari.

Tijd: 20.00 uur GMT / 15.00 uur ET / 12.00 uur PT / 07.00 uur AEDT (21 februari)

VS - Kijk in de VS via Sling TV

Kijk overal


Richard Ledezma is teruggekeerd van zijn huurcontract bij New York City en PSV-baas Peter Bosz heeft de middenvelder opgenomen in de Champions League-selectie van de club.


Armel Bella-Kotchap, huurling bij Southampton, is twijfelachtig vanwege een schouderblessure, terwijl Guus Til geblesseerd uitvalt. Jerdy Schouten zal als zodanig in het midden de plaats blijven innemen van Til, met aanvoerder Luuk de Jong voorop in de aanvalslinie.


BVB-baas Edin Terzic verwelkomt de aanwinsten van januari Jadon Sancho en Ian Maatsen in zijn UCL-ploeg. Ramy Bensebaini zal moeten missen vanwege ziekte, terwijl Sebastien Haller, Karim Adeyemi en Felix Nmecha vanwege blessures aan de kant staan. De afwezigheid van Haller zal Niclas Fullkrug in de aanval duwen, met steun van Sancho, Julian Brandt en Marco Reus.


Borussia Dortmund zal dinsdag de reis naar Nederland maken om het op te nemen tegen Eredivisie-koploper PSV Eindhoven in de heenwedstrijd van hun UEFA Champions League-ronde van 16.


Het toneel is klaar voor een blockbuster Champions League-duel als Borussia Dortmund in botsing komt met voormalig coach Peter Bosz en zijn PSV-ploeg. De Nederlandse giganten hebben dit seizoen tot nu toe nauwelijks een stap verkeerd gezet en bevinden zich al op korte afstand van glorie in de Eredivisie.


De ploeg van Edin Terzic wacht dinsdag een taak tegen PSV, dat dit seizoen voor de lol doelpunten maakt. Luuk de Jong heeft dit seizoen 27 goals en 11 assists op zijn naam staan, en de ervaren spits zou voor behoorlijk wat problemen kunnen zorgen bij de BVB-verdedigers. Johan Bakayoko, Guus Til en Ismael Saibari behoren tot de andere talentvolle aanvallers in de PSV-gelederen.


Borussia Dortmund heeft sterke prestaties nodig van spelers als Jadon Sancho, Marco Reus en Julian Brandt als ze iets uit de heenwedstrijd willen halen. Ian Maatsen zal ook een sleutelrol spelen tegen zijn voormalige club, terwijl Donyell Malen hoopt op tijd te herstellen van zijn knieblessure.


Bosz heeft in 2017 een behoorlijk ellendige periode van 167 dagen achter de rug bij de Bundesliga-club, maar is weer in Eindhoven terechtgekomen.


PSV vliegt in eigen land en blijft ongeslagen in de Eredivisie. Ze konden echter alleen achter Arsenal eindigen in Groep B, wat een laatste zestien duel opleverde met Groep F-winnaar Dortmund.


De Duitse ploeg won op indrukwekkende wijze de zwaarste groep van het peloton, ondanks hun binnenlandse problemen dit seizoen. Terwijl Dortmund vierde staat in de Bundesliga, blijven er vragen rijzen over de toekomst van Edin Terzic bij de club op de lange termijn.


Bosz is de elektrische vleugelspeler Noa Lang voor de rest van het seizoen kwijtgeraakt met een hamstringblessure, hoewel hij dit seizoen spaarzaam in actie kwam na een productieve start van het seizoen.


Amerikaans international Ricardo Pepi zou bij afwezigheid van Lang in de XI kunnen blijven, hoewel spelmaker Ismael Saibiri ook in de strijd is, maar Southampton-verdediger Armel Bella-Kotchap is twijfelachtig.


AFCON-held Sebastien Haller is tot volgende maand out met een enkelblessure, dus Niclas Fullkrug zal bovenaan blijven staan voor de bezoekers, die eveneens zonder de snelle Karim Adeyemi zitten. Ook Felix Nmecha valt uit met een heupblessure, terwijl Donyell Malen, een ongebruikte invaller in de Bundesliga dit weekend, twijfelachtig is.


Een knock-outwedstrijd in de Champions League komt niet zo vaak voor in het Philips Stadion, en de PSV-gelovigen zullen dinsdag in een borderline-razernijtoestand verkeren als Bosz het opneemt tegen zijn voormalige club.


Dortmund heeft in deze competitie buitenshuis indruk gemaakt en zal zeker niet bang zijn voor de komende tegenstanders, al is de staat van dienst van PSV op eigen veld dit seizoen behoorlijk heerszuchtig, vooral in eigen land.


De ploeg van Bosz zal uiteindelijk worden overvallen door superieure tegenstand, maar je kunt je voorstellen dat ze halverwege de week de bezoekers zullen overweldigen met de enorme snelheid, vloeiendheid en intensiteit waarmee ze spelen. Er moeten aan beide kanten doelpunten zijn.


Dortmund kan enige bemoediging vinden in de Champions League-vorm van PSV. PSV boekte twee overwinningen, drie gelijke spelen en één nederlaag in een Champions League-groep met Arsenal, Lens en het erbarmelijke Sevilla. Zeker na de 4-0-nederlaag tegen Arsenal in Londen waren ze in hun poule verre van overtuigend. Als beide ploegen spelen zoals ze in de Champions League hebben gedaan, zou Dortmund een overwinning moeten kunnen behalen.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page